ROCKET LEAGUE

Meet the casters

Geschreven door davydegr
12 Oct 2018

De meest stacked competitie van deze Kayzr League lijkt met grote voorsprong de Rocket League bracket te worden. Met grote namen tussen de teams, konden we met het caster roster niet onderdoen. We zijn dan ook heel blij om jullie deze drie namen te mogen voorstellen:

René “Face” Bouma

René is al een oude rot in het vak. In de relatief jonge Rocket League scène was hij al vanaf dag 1 een die-hard speler. Doorheen de tijd ontwikkelde René een passie voor het in-depth analyseren van de gameplay van een resem Benelux teams. Naast een uitgebreide kennis staat hij ook heel dicht bij verschillende teams en organisaties. Voor verschillende spelers is René niet alleen een caster, maar ook een trouwe vriend.

Liam “Cha0s” De Cuypere

Liam is de jongste van het caster gezelschap. Toch staat zijn leeftijd hem niet in de weg om wekelijks de nodige hype en analyse te brengen omtrent de Kayzr League. Zelf is hij naast caster ook een fanatiek Rocket League speler. Hij haalt geregeld de grand champion rank en droomt er stiekem van om ooit ook zelf op het topniveau van de Benelux mee te spelen.

Roan “xFijter” De Neve

Roan -rechts- samen met René

Roan is de nieuwkomer in het Kayzr League caster roster. Samen met Face maakte hij al naam en faam als caster van de Pro Rivalry League. Ook voor de RLCS Qualifiers, LRX en de Rival Week mocht Roan al verschillende malen achter de caster desk plaatsnemen. Na een introductie van z’n goede vriend Face, raakten ook wij snel overtuigd van Roan’s kwaliteiten als caster. Hoewel hij op Benelux toneel nog niet vaak verscheen, heeft Roan internationaal wel al wat potten gebroken. Toch zal de Kayzr League z'n eerste échte test worden in het Benelux landschap. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Roan de test met glans zal doorstaan.