ROCKET LEAGUE

Caster predictions - Finales

Geschreven door anduvus
07 Dec 2018

Face

Eindelijk is het zo ver! De kayzr league finales waar we het hele seizoen naar toe gewerkt hebben. We hebben de favoriet Mcon esports, de nieuwkomer Echo Zulu en de twee oude bekenden Brash en WithMyBoyzs.

Echo Zulu vs WithMyBoyzs!

Zelf had ik niet verwacht om Echo Zulu in de top 4 te zien, desondanks hebben de jongens van EZ laten zien dat ze de meeste teams wel aankunnen. WithMyBoyzs daarentegen was zwakker dan initieel verwacht. Het feit dat de halve finale zonder Aztral zal zijn, is ook niet zeer positief. Aztral is namelijk een zeer getalenteerde speler die vaak het verschil wist te maken. Door zijn afwezigheid heeft Echo Zulu een grote kans om door te gaan naar de finale.

MCon vs BRASH esports

Twee teams die het al vaker tegen elkaar opnamen en waarbij mCon meestal de overhand had. Door recente ontwikkelingen en een line-up van Brash die samen begon te spelen, beloofde dit een spannende game te worden. Maar helaas kan Smtx niet spelen waardoor xKoeckiiej moet invallen. De synergie met Smtx leek stukken beter dan met xKoeckiiej. Dit is één van de redenen waarom ik denk dat mCon ruim zal winnen.

Face’s finale: mCon vs Echo Zulu

Twee relatief nieuwe teams die barsten van technisch talent. Eén van hen wordt de nieuwe Rocket League koning van de Benelux. MCon heeft meerdere keren bewezen dat zij deze kroon verdienen. Ze hebben zo goed als alles gewonnen waar ze aan deelnamen en hebben op online toernooien laten zien dat ze kunnen dansen met internationale pro’s. Enkel Echo Zulu staat nu nog op de menu.

X Fijter

Na vijf intense weken is het eindelijk zo ver, de finales van de Kayzr League! Niet alleen is dit mijn allereerste Benelux competitie die ik mag casten, maar ook mijn eerste echte lan die ik van commentaar mag verzorgen en ik heb er super veel zin in!

X Fijter rechts in beeld

Echo Zulu vs WithMyBoyzs!

Dit gaat een knaller van formaat worden. Beide teams zijn favoriet en ze hebben best wat ups en down meegemaakt in de afgelopen vijf weken van de Kayzr League. Beide teams zijn geëindigd met een score van 3-2.

WMB heeft het in het begin niet gemakkelijk gehad tegen mCon & EZ, maar in de 3e week hebben ze zich weten te herpakken en hebben ze geen series meer verloren. Daarentegen heeft Echo Zulu een verpletterend begin gehad van het seizoen, waarbij ze iedereen toch hebben verrast. Maar de laatste twee weken ging het niet helemaal zoals gehoopt.

Ik denk dat WithMyBoyzs zal winnen. Dit omdat ze voor mijn gevoel net wat meer ervaring hebben met LAN evenementen en ik denk dat ze hierdoor net iets beter met de zenuwen om kunnen gaan. Maar in deze matchup is alles mogelijk!

MCon vs BRASH esports

Brash heeft op het nippertje een finaleplek weten te bemachtigen na de 4-2 overwinning tegen Echo Zulu en mCon esports heeft een geweldig seizoen achter de rug. Ze hebben in totaal maar 4 rondes verloren en liefst 20 gewonnen. Een ongekend resultaat. Ze zijn daarmee het enige team dat geen enkele series heeft verloren in de competitie!

Beide teams hebben in de derde week tegen elkaar gestreden en daar kwam uiteindelijk mCon met een 4-2 als winnaar uit de bus. Ook deze keer verwacht ik dat mCon zonder al te veel problemen zal winnen.

X Fijters finale: mCon vs WithMyBoyzs

De teams kwamen elkaar al in de eerste week tegen en toen wist mCon met een 4-2 score de winst te pakken. Beide teams wisten spectaculaire goals te maken en ik verwacht dit ook weer terug te zien in deze finale!

Uiteindelijk denk ik toch dat mCon hier gaat winnen. Ze hebben zich de laatste tijd flink bewezen in de Rocket league scene. Niet alleen in de Benelux, maar ook in grote europese toernooien zie je ze steeds verder richting de top kruipen. Ik denk dat ze met deze ervaring uiteindelijk dit seizoen van de Kayzr League gaan winnen.

Cha0s

Het moment waarop we allen hebben gewacht!

Echo Zulu vs WithMyBoyzs!

De eerste match van de finaledag is al een van de meest onpartijdige. Echo Zulu wist in de round robin 3 matches te winnen net als WMB. Voor deze wedstrijd geef ik het voordeel aan Echo Zulu. Puur omdat Aztral niet meedoet denk ik dat de jongens van WMB deze match zullen verliezen. Ik voorspel een 4-2 score in het voordeel van EZ.

MCon vs BRASH esports

Deze match is iets meer one-sided dan de vorige. mCon is natuurlijk de grote topfavoriet voor dit toernooi. Hier ga ik dan ook niet tegen de grote verwachting in. MCon wordt hoogstwaarschijnlijk onze 2de finalist met een overtuigende 4-1 of misschien zelfs 4-0 score. Brash zal heel verrassend uit de hoek moeten komen om tegen dit mCon een kans te maken.

Cha0s’ finale: mCon vs Echo Zulu

Echo Zulu heeft als Rookie team zeker geen slechte round robin achter de rug. Mittaen, Tahz en ImpacT zijn alledrie uitstekende spelers maar moeten in de finale wel gaan opboksen tegen titaan mCon, wat voor iedereen een lastige taak is. mCon is volgens mij de grote favoriet voor deze match. Good luck aan EZ, maar het voordeel geef ik hier aan mCon.


PS: Je Kayzr coins verdubbelen? Dat kan! Zet nu in op jouw favoriete finalisten.

PPS: Gratis tickets voor het live evenement in de Kayzr shop!