ROCKET LEAGUE

Caster prediction - Rocket League week 5

Geschreven door anduvus
14 Nov 2018

Morgen kennen we eindelijk onze 4 finalisten. We weten inmiddels dat mCon esports en Echo Zulu geplaatst zijn. De overige 4 teams zullen alles van zichzelf moeten geven om erbij te zijn. Dat het intens wordt, is een zekerheid! Gaan mCon esports en Echo Zulu nog spelen voor de overwinning, of gunnen ze het aan hun tegenstander om door te gaan? Kan WithMyBoyzs ons opnieuw sprakeloos maken of weet Defusekids hun de mond te snoeren? Geen gemakkelijke week om te betten. Twijfel echter niet! Caster Cha0s, een oude rot in het vak, deelt zijn predictions met ons.

Liam “Cha0s” De Cuypere

“Liam is de jongste van het caster gezelschap. Toch staat zijn leeftijd hem niet in de weg om wekelijks de nodige hype en analyse te brengen omtrent de Kayzr League. Zelf is hij naast caster ook een fanatiek speler van Rocket League.”

19:00 Game Fist vs mCon esports

Cha0s: “MCon esports kwam doorheen de Kayzr League nog geen enkele keer in de buurt van een verlies. De vraag blijft echter of ze deze winstreak doortrekken in week 5. Ik vermoed in ieder geval van wel. Maar als trouw lid van Game Fist blijf ik in het ondenkbare geloven en blijf ik supporten voor mijn team.

Ik geef Bramdespits, Equili en Niseron een kleine kans om te winnen. Maar tegen een team als mCon is dit uiteraard zeer onwaarschijnlijk. Met pijn in het hart voorspel ik een 1-4 overwinning voor mCon.”

20:00 Defusekids vs WithMyBoyzs

Cha0s: “Beide teams speelden tot op dit punt minder goed dan ze gehoopt hadden in de Kayzr League. Maar terwijl Defusekids in de laatste 3 weken niet meer kon winnen, slaagde WithMyBoyzs er wel in om hun laatste twee wedstrijden te triomferen. En gebaseerd op het verlies van DK tegen Game Fist vorige week, geef ik het voordeel aan WithMyBoyzs. Ik voorspel een 2-4 zege voor WMB.”

21:00 BRASH esports vs Echo Zulu

Cha0s: “BRASH moet winnen van Echo Zulu wil het kans maken om door te gaan naar de finales. Zelfs als ze winnen, hangt het resultaat af van de uitslag tussen DK vs WMB.

Het wordt niet gemakkelijk voor BRASH om van Echo Zulu te winnen. Voor mij is dit een match die beide kanten op kan gaan. Maar volgens mij is Echo Zulu hier het sterkere team, ik zie ze dan ook te winnen. Het gaat wel een spannende wedstrijd worden, dat is zeker. Ik voorspel een 3-4 score in het voordeel van EZ.”


PS: Je Kayzr coins verdubbelen? Dat kan! Zet nu in op jouw favoriete teams.

PPS: Alle games live te zien op ons Twitch kanaal.