LEAGUE OF LEGENDS

Kayzr League: Dreamteam

Geschreven door brinden
27 Nov 2018

De finales van de Kayzr League staan voor de deur, dit wil zeggen dat alle spelers het beste van zichzelf zullen geven tijdens de finales. In afwachting op dit spektakel maakten we alvast een Benelux dreamteam voor jou, samengesteld uit de beste spelers van de Benelux!

Top: BG KeaBambi
Best champion: Dr. Mundo
Stats:
De top laner van Brussels Guardians behaalt een paar interessante scores. Zo heeft hij het meeste damage taken van alle spelers, dit is zeer opmerkelijk aangezien hij gemiddeld maar 1 keer per game dood gaat! Hij tankt dus alle damage voor zijn team en slaagt er nog steeds in om te overleven, wat een held!

Jungle: EZ Tent
Best champion: Kha’zix
Stats:
De jungler van ons dreamteam is uiteraard EZ Tent. Met zijn dominante performance in de jungle tijdens de Kayzr League zorgde hij voor een paar spectaculaire plays waardoor hij zijn team makkelijk naar de finales carryde!
De hoogste KDA en damage to champions/game van alle junglers staat alreeds achter zijn naam!

Mid: S1 Night
Best champion:Syndra
Stats:
Night wordt wel eens 1 van de beste mid laners in de Benelux genoemd, als je hem niet klein houdt in de early game zal hij in de mid/late game zeker zijn team carryen!

Marksman: DK Kitty
Best champion: Jhin
Stats:
Kitty verraste ons elke game opnieuw, we konden hem eigenlijk elke week de MVP-titel gegeven hebben aan de hand van zijn stats. Met een overweldigende KDA van 10.12, staat hij alvast op nummer 1 in de Kayzr League.
Kitty staat voor bijna alle stats op de eerste plaats, we sommen even de voornaamste op in de volgende tabel.

Support: DK Jesuiskaas
Best champion: Tahm Kench
Stats:
Jesuiskaas speelt support als geen ander! Qua KDA staat hij 3de plaats van alle spelers, wat zeer indrukwekkend is. De skilled support sterft gemiddeld maar 2.5 keer per game en haalt 11.5 assists per game, van deze stats kunnen support mains enkel dromen!
De Ex-Copenhagen Wolves speler zijn vision game is ook on point, gemiddeld plaats hij 49.60 wards en vernietigt hij 13.80 wards per game.

Beste Kayzr team

Na 5 weken Kayzr League kunnen we eens evalueren wie het beste Kayzr League team had aan de hand van de stats. Hieronder vind je een tabel waarin alle stats van de teams worden samengevat!

Het beste team van de Kayzr League (gebaseerd op stats natuurlijk) is duidelijk Defusekids, ze domineren vrijwel alle stats! Ze staat qua scores bijna altijd op de eerste plek, enkel Sector One slaagde erin om hen van de 1ste plaats te stoten voor wards placed en minions killed!