LEAGUE OF LEGENDS

Caster prediction: League of Legends - week 2

Geschreven door brinden
24 Oct 2018

Een nieuwe week, een nieuwe Kayzr League stream met een paar interessante match ups zoals als de topper Echo Zulu tegen Defusekids en Sector One tegen New Dynasty!
Onze caster Bamz0rs geeft zijn prediction zodat jullie weten op wie je al je Kayzr coins moet inzetten.

19:00 | Match 1: Sector One vs New Dynasty

Volgens Bamz0rs zal Sector One weglopen met de win. Sector One heeft een zeer sterke game gespeeld tegen Defusekids en New Dynasty had een overtuigende win tegen de iets zwakkere Brussels Guardians. De 2 teams zijn dus gewaagd aan elkaar maar Bamz0rs zegt dat Sector One zal winnen mits de juiste voorbereiding en goede teamplay!

S1 Night is een speler die New Dynasty zeker niet mag onderschatten. Als hij een goede game heeft op zijn champion en fed geraakt, zou het wel eens “GGWP better mid wins” kunnen zijn voor New Dynasty.
Bamz0rs is ook benieuwd naar hoe de Top laner Sebs zal presteren tegen zijn ex-team. Kan hij ervoor zorgen dat New Dynasty spijt krijgt dat hij niet meer in hun team roster zit? Ontdek het vanavond om 19h op de Kayzr League Twitch stream!

20:00 | Match 2: Echo Zulu vs Defusekids

Bamz0rs is een voorstander van Echo Zulu en hij verwacht ook dat Echo Zulu zal winnen. Als Echo Zulu zonder reservespelers speelt dan hebben ze een zeer stevige line-up en een grote kans om Defusekids te verslaan! Laat ons niet vergeten dat Echo Zulu reeds deelnam aan EU Masters waardoor ze dus al veel ervaring hebben als team.

De Top lane, Lenny vs Alois, gaat een bezienswaardige match up worden. Deze 2 Top laners hebben in het verleden al laten zien dat ze de skills hebben om de hele game naar hun hand te zetten. De Junglers zullen ook een belangrijke rol spelen in deze match, Albetrayber kan de match openbreken als hij erin slaagt om Tent te out junglen!

Match 3: Brussels Guardians vs L’appel Du Vide

Jammer genoeg moest Brussels Guardians forfait geven dus L’appel Du Vide is automatisch de winnaar van deze match up.


Finale:

Bamz0rs gaf ons ook al zijn prediction voor de Kayzr League Finale. Volgens hem zal Echo Zulu het opnemen tegen de Defusekids in een spannende best of 5. Als Defusekids genoeg traint dan zullen ze tegen de finale volledig op elkaar ingespeeld zijn waardoor alle spelers een ongeziene synergy zullen hebben, hierdoor zullen ze erin slagen om de Kayzr League titel veroveren!