LEAGUE OF LEGENDS

Caster prediction: League of Legends - week 1

Geschreven door brinden
16 Oct 2018

Het is zo ver, het moment waar iedereen op zat te wachten, the clash of the titans, de League of Legends Kayzr League begint op woensdag! Voor de hardcore gamers die niet kunnen wachten tot morgen geven wij je nu al een gedetailleerde caster prediction van onze caster Xsodus

19:00 Match 1: New Dynasty vs Brussels Guardians

New Dynasty tegen een gloednieuw team de Brussels Guardians gaat een interessante match-up worden. De Brussels Guardians moeten met deze match indruk maken op hun opponents en hun mark achterlaten op de Benelux esports scene!

Volgens Xsodus is RobbaZona de speler van New Dynasty naar wie we moeten uitkijken. De Top laner heeft reeds ervaring opgedaan bij de teams Corax/ Echo Zulu Academy en zijn Top lane mechanics zijn on point waardoor hij zijn nieuwe team wel eens naar victory zou kunnen carryen.
Voor Brussels Guardians heeft Xsodus hoge verwachtigen voor Saitam de getalenteerde Bot laner die in het verleden al speelde voor de teams GamingCamp Saphir/Qbyte/Maxxtor/Elan d'Espoir. Als Saitam,zijn support Ionï en de rest van zijn team een eigen playstyle kunnen creëren dan zal dit een zeer interessante match-up worden!

WIN? --> Xsodus is fan van de underdog maar hij kiest toch voor New Dynasty omdat hij ze al beter kent en ze hebben overall meer team ervaring.

20:00 Match 2: Sector One vs Defusekids

Sector One vs Defusekids gaat een skirmish op maat worden! Sector One, de naam in de Benelux, is zeer sterk at the moment. Een team dat ervaring uitstraalt. S1 heeft veel ervaren spelers die individueel zeer sterk zijn, voeg deze spelers samen en je krijgt een unstoppable team met een ongekende synergy door middel van perfecte shotcalls.
Xsodus is altijd al fan geweest van Atrocez om hij een interessante jungle strategy heeft door zijn aggressive playstyle en goede vision control uit te oefenen op de enemies.

Defusekids zijn zeker geen rookies in de League of Legends competitive scene. Lenny en Jesuiskaas hebben reeds LCS ervaring die zeker van pas zal komen tijdens de match tegen Sector One. Defusekids heeft al tegen S1 gespeeld dus ze kunnen deze ervaring gebruiken om de victory binnen te slepen!

Volgens Xsodus gaat Lenny shinen in de Top lane. De experienced LCS speler is een zeer goede shotcaller en als zijn team goed samenwerkt en Lenny zijn shotcalls perfect uitvoert zullen ze zeer succesvol zijn.

WIN?--> Xsodus predict dat S1 zal winnen omdat ze functioneren als 1 brein. Het hele team commit zich blindelings aan de shotcalls waardoor alle spelers 100% vertrouwen in elkaar hebben. MAAR onderschat Defusekids zeker niet!

21:00 Match 3: Echo Zulu vs L’appel Du Vide

Last but not least Echo Zulu tegen L’appel Du Vide. Echo zulu heeft al ervaring met grotere toernooien zoals ESL maar aangezien L'appel Du Videl geen officieel team is, kan dit wel voor wat onverwachte strategieën zorgen.

Echo Zulu heeft een zeer goede team synergy waardoor ze het ver gaan schoppen in de Kayzr League. De spelers Tent en Alois zijn ancient gods in de Kayzr League, ze zullen al hun skills en ervaring gebruiken om de games naar hun hand te zetten.

Zoals eerder vermeld, is Xsodus een zware voorstander van de underdogs. Hij is benieuwd naar de playstyle van dit nieuw gevormde team. Behouden de spelers hun oude strategieën of gaan ze als nieuw team een nieuwe identiteit vinden?

WIN?--> De spelers van L’appel Du Vide hebben meer individuele ervaring maar Echo Zulu heeft meer ervaring als team waardoor Xsodus verwacht dat Echo Zulu zal weglopen met de win!

Finale

Xsodus verwacht dat de finale van de Kayzr League zal uitgevochten worden tussen Sector One en Defusekids. Klopt deze verwachting? Ontdek het de komende weken in de Kayzr League!