COUNTERSTRIKE

Wie kan nog doorgaan naar de finales?

Geschreven door jake
08 Nov 2018

Welke CS:GO teams gaan er door naar de finales van de Kayzr League? Momenteel kan er nog heel veel gebeuren. Drie teams zijn al zeker van hun kwalificatie en strijden enkel nog om de eer en het klassement. De grote vraag is wie er als vierde doorgaat. Kan Sector One hun plaats afdwingen tegen Game Fist en gunt Spawn hen het door te verliezen van mCon?

Belangrijk om te weten. Bij gelijkspel worden volgende regels gebruikt:
Decider 1 – het team met een forfait (FF) wordt altijd benadeeld bij gelijke stand
Decider 2 – Het onderlinge resultaat
Decider 3 – Niet van toepassing aangezien er geen 3-way-ties zijn

Defusekids en SomsGoed zitten goed

Defusekids kan in vier van de acht gevallen eerst worden in het klassement. Hiervoor moeten ze wel winnen van SomsGoed die net hetzelfde kunnen doen moesten zij winnen van Defusekids. Het is dus een eerste of een derde plaats. Dit zal zeker een leuke wedstrijd worden om naar te kijken aangezien beide teams zich geen zorgen hoeven te maken, wat er ook gebeurd. Wie wil er nu niet als eerste eindigen?

Zolang Sector One verliest is het resultaat voor Spawn en mCon ongeveer gelijk, ze gaan beide door dan. Enkel de plaats in het klassement verschilt dan. Zowel mCon als Spawn zijn altijd tweede als ze winnen. De verliezer is dan vierdes.

Sector One kan nog door!

Sector One heeft een moeilijk parcour achter de rug maar kan desondanks toch nog door naar de finales. Hiervoor moeten ze winnen van Game Fist natuurlijk en hopen dat Spawn verliest van mCon.

Wie denk jij dat er gaat winnen op onze laatste speeldag aanstaande maandag? Laat het ons weten en plaats je bets zodat je Kayzr coins verdubbelen.