COUNTERSTRIKE

Meet the casters

Geschreven door davydegr
12 Oct 2018

De Kayzr League Fall Split 2018 lijkt af te stevenen op een strijd der titanen. Met grote namen op zowel vlak van deelnemende organisaties als op vlak van gekwalificeerde spelers. Ook op het vlak van casters mogen we dit jaar drie toppers in de stiel ten tonele verwelkomen.

Na het afgelopen seizoen zagen we onze drie vaste casters elk hun eigen richting zoeken. Brooklyn wist zich met Game Fist te kwalificeren voor de Kayzr League terwijl Lenny het leven als caster voorgoed vaarwel zei na menig jaren achter de microfoon te staan. Als laatste zagen we Toldersma het afgelopen jaar uitgroeien tot hét casterfenomeen van de Lage Landen. Met opportuniteiten voor het grijpen, zien we hem dit jaar helaas niet terug in de Kayzr League.

Ondanks het verlies, hebben we ook dit jaar een ijzersterk castertrio vastgelegd voor de Counter-strike Kayzr League. We stellen ze met veel plezier aan jullie voor:

Twan “Blaze” Van Den Berg

Twan draait al iets meer dan een jaar volop mee in de Counter-strike wereld. Vorig jaar was Twan aanwezig in het eSports House in Rotterdam voor de finales van de Kayzr League Spring Split 2018. Samen met Lenny maakte hij vanop de eerste rij mee hoe Defusekids voor de tweede keer op rij een Kayzr League titel veroverde.

Driss “SH1FTH4PP3NS” Gevaert

Driss is de enige Belg in de Counter-strike caster rij. Naast een passie voor Counter-strike, is Driss ook lid van Team QByte. Als teammanager draagt hij de grote verantwoordelijkheid om de verschillende teams in goede banen te leiden. Net zoals Twan, mocht Driss ook enkele keren invallen tijdens de Kayzr League Spring Split 2018 als caster. We zijn verheugd om hem vanaf dit jaar toe te mogen voegen aan het vaste Counter-strike roster.

Willem “thebigbrick” Grootoonk

Willem is de nieuwkomer in het roster. De altijd goedlachse Nederlander werd een tijd geleden toegevoegd aan het team van Defusekids. Wanneer de organisatie deelneemt aan Counter-strike competities, verslaat Willem deze voor hen. Ons heeft hij de belofte gedaan om toch maar geen team voor te trekken tijdens het becommentariëren van de Kayzr League.