COUNTERSTRIKE

Caster predictions - Finale

Geschreven door jake
06 Dec 2018

Na 5 weken elkaar bekampt te hebben in de Kayzr League play-offs, komen de twee overblijvende teams fysiek bij elkaar om de finale eindscore vast te leggen en te bepalen wie er met de hoofdprijs naar huis zal gaan. Deze spannende ontknoping tussen mCon esports en Spawn eSport EU kunnen jullie op zaterdag 8 december live mee komen volgen in Kinepolis Antwerpen. Kan je niet wachten? Dan kunnen onze drie casters je misschien al wat entertainen met hun voorspellingen… Spannend!

Caster Thebigbrick

2-0 voor mCon esports

“De twee teams die de deelnemers zullen zijn van de Kayzr League finals, zijn voor mij toch zeker een verrassing. Een enorme upset van Spawn tegenover regerend kampioen Defusekids zorgt ervoor dat zij het in de finale opnemen tegen mCon esports. Die tweede deelnemer is dan weer niet geheel onverwacht. mCon speelde prima in de round-robin stage, maar kwam tegen het einde pas echt tot leven. Ze wisten het sterke SomsGoed te verslaan om zich uiteindelijk te plaatsen voor de finales. Deze prestatie past goed in een langere serie van succes die het team recentelijk heeft behaald. Ik denk dat het avontuur van Spawn eSport EU gaat eindigen in de finales. Ze hadden het geluk om tegen een Defusekids te spelen dat duidelijk niet in helemaal in vorm was. Ik denk dat Defusekids normaliter dit soort matches zou winnen. Verder heeft mCon zich bewezen als een team dat prijzen kan pakken, en prima kan meekomen met de top. Ik denk dat het nog een hele uitdaging wordt voor Spawn om hun vorm tegen Defusekids voort te zetten in de finales en zo de titel van Kayzr League Champion te pakken. Ik hoop dat het iets spannender wordt, maar ik voorspel dat mCon de finales met 2-0 gaat binnenhalen.”

Caster SH1FTH4PP3NS

0-2 voor Spawn eSport EU

“Ik denk dat Spawn eSport Eu wel gaat winnen. Zeker als ze kunnen winnen van de Defusekids. Dan ben ik ervan overtuigd dat ze dat ook kunnen van mCon esports. Natuurlijk zullen ze wel op hetzelfde niveau moeten gaan spelen als in hun laatste wedstrijd. Anders zou het wel eens mis kunnen gaan. Maar uiteindelijk zie ik het wel goed komen voor Spawn.” Een totaal ander resultaat volgens SH1FTH4PP3NS, maar wat zou onze laatste caster ervan denken?

Caster Blaze

2-1 voor mCon esports

“Oke, nou ik denk zelf dat mCon esports het weer voor elkaar zal krijgen om te winnen. Ze zijn het hele seizoen namelijk al perfect bezig en gewoon all around on fire. Het zal wel een zeer pot gaat worden denk ik. Misschien zal Spawn wel 1 map pakken maar denk toch uiteindelijk dat mCon met de eerste plek er vandoor gaat.”


Wie denken jullie dat er zal winnen? Haalt mCon het? Of laat Spawn zien dat de win tegen Defusekids meer was dan louter toeval. Plaats je bets hier!